20 Decembrie – Solidaritatea Crăciunului

ZIUA 354

ZIUA 20 de advent*

„advent” provine din cuvântul latin „adventus” și înseamnă venire sau arătare. În limbajul comun, acest cuvânt semnifică perioada de patru săptămâni care preced Nașterea Domnului.

1 Ioan 3:8 – Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.

Pe banda rulantă a producției lui Satan sunt scoase la iveală în fiecare zi milioane de păcate. El le împachetează în avioane de marfă uriașe, zboară cu ele pe cer și le împrăștie spre pământ înaintea lui Dumnezeu și râde și râde și râde.

Unii oameni lucrează cu normă întreagă la linia lui de producție. Alții și-au părăsit acest loc de muncă dar se întorc din când în când.

Fiecare minut de lucru petrecut pe linia de asamblare a lui Satan îl transformă pe Dumnezeu în motivul lui de râs și batjocură. Păcatul este treaba lui Satan pentru că el urăște lumina, frumusețea, puritatea și slava lui Dumnezeu. Nimic nu-i face plăcere mai mare decât atunci când creaturile nu au încredere și nu ascultă de Creatorul lor.

Prin urmare, Crăciunul este o veste bună pentru om și o veste bună pentru Dumnezeu.

O, adevărat şi cu totul vrednic de primit este cuvântul care zice: „Hristos Isus a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi” (1 Timotei 1:15). Aceasta este o veste extrem de bună pentru noi.

Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.” (1 Ioan 3:8). Aceasta este de asemenea o veste bună și pentru Dumnezeu.

Crăciunul este o veste bună pentru Dumnezeu, deoarece Isus a venit să realizeze o lovitură puternică la uzina lui Satan. El a intrat direct în fabrică, și în baza faptului că El e Solidaritatea celor credincioși, a pledat pentru ei, și au apărut demisii în masă.

Crăciunul este o chemare de a intra în grevă la fabrica de asamblare a păcatului. Fără negocieri cu conducerea. Fără târguire. E nevoie doar de o opoziție hotărâtă și neclintită față de produs [păcat]. Noi nu vom mai fi parte niciodată la confecționarea lui.

Solidaritatea Crăciunului [Isus] urmărește să aducă la sol toate avioanele cargo pline cu păcat. Nu va folosi forța sau violența, dar cu un devotament necruțător față de Adevăr va expune condițiile distrugătoare de viață ale industriei diavolului.

Solidaritatea Crăciunului [Isus] nu va renunța până când nu va fi realizată o oprire completă.

Când păcatul va fi fost distrus, numele lui Dumnezeu va fi pe deplin reabilitat. Nimeni nu va mai râde plin de batjocură.

Dacă vrei să-i oferi un dar lui Dumnezeu în acest Crăciun, părăsește banda unde se asamblează păcatul și nu te mai întoarce. Ocupă-ți locul în zona de siguranță a iubirii. Alăturați-vă Solidarității Crăciunului [Isus] până când numele maiestuos al lui Dumnezeu este reabilitat și va sta glorios în mijlocul laudelor celor drepți.

John Piper este fondator și profesor la desiringGod.org și rector la Bethlehem Collage & Seminarry. Timp de 33 de ani a slujit ca pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem, Minneapolis, Minnesota. Este autorul a mai mult de 50 de cărți, inclusiv Desiring God: Meditations of a Christian Hednoist și cea mai recentă: Providence.

Sursa originală: Christmas Solidarity https://www.desiringgod.org/articles/christmas-solidarity–2

Tradus cu permisiune – Translated with permission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: