Sugestie de prezentare

Sfaturi vii într-o lume moartă

Emanuel V. Drăgan

stoc disponibil

De ce ne mai mirăm că lumea în care trăim este moartă? Cuvîntul Domnului ne spune suficient de limpede: „Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar. Nu este niciunul care să aibă pricepere. Nu este niciunul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu. Toţi s-au abătut şi au ajuns nişte netrebnici. Nu este niciunul care să facă binele, niciunul măcar.”  (Romani 3:10-12).

Nădejdea noastră este în Isus Christos, El, cel prin care avem viața. El este viața, El este adevărul, iar în mijlocul acestei lumi stricate noi trebuie să fim lumini, lumini vii. Dumnezeu ne-a ales să fim sare pentru lumea aceasta. De ce ți-ai dori să fi zahăr? Lupta spirituală este grea, împotrivirile sînt puternice, și, noi, de multe ori prea slabi să facem față acestor greutăți. În Isus avem putere. În El avem mîntuire. Prin El iertarea păcatelor. Prin El viața veșnică. Nimic prin tine, nimic prin mine, nimic prin nimeni altcineva. Totul prin El!

Pagini: 170
Format: 140×203
Anul de publicare: 2022

*Te rugăm ca înainte să apeși butonul ”Comandă” să citești cu atenție termenii și condițiile noastre și politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin apăsarea butonului, declari că ești de acord cu aceste două documente.

%d bloggers like this: