Campanii de ajutorare ale Asociației „Corpus Reformatorum”

CAMPANIA 1 – AJUTĂ SLUJITORII CUVÂNTULUI

obiectivul a fost atins o dată în cursul anului 2022

În anul 2022, Asociația „Corpus Reformatorum” a decis să ajute slujitorii Cuvântului lui Dumnezeu. În sensul acesta, de îndată ce obiectivul campaniei (1500 RON) va fi atins, această sumă de bani va fi donată unui păstor aflat în nevoie.

În situația în care, pe parcursul anului 2022, obiectivul acestei campanii va fi atins de mai multe ori, mai mulți păstori vor fi ajutați și susținuți în felul acesta.

În cazul în care Dumnezeu îți pune pe inimă să participi financiar pentru realizarea acestei campanii, trimite donațiile tale conform pașilor pe care îi găsești aici. Pentru această campanie nu este necesar să completezi niciun formular. Te rugăm ca în Detaliile plății bancare pe care o vei face să specifici: „Donatie slujitorii Cuvantului”.

CAMPANIA 2 – AJUTĂ COPILAȘII BOLNAVI

obiectivul a fost atins o dată în cursul anului 2022

În anul 2022, Asociația „Corpus Reformatorum” a decis să ajute copilașii bolnavi care au nevoie de bani pentru tratamentele, îngrijirea și întreținerea lor. De asemenea, mulți dintre astfel de copilași nu au jucării cu care să se joace. Astfel, de îndată ce obiectivul campaniei (1000 RON) va fi atins, această sumă va fi donată unui astfel de caz umanitar.

În situația în care, pe parcursul anului 2022, obiectivul acestei campanii va fi atins de mai multe ori, mai mulți copilași bolnavi vor fi ajutați.

În cazul în care Dumnezeu îți pune pe inimă să participi financiar pentru realizarea acestei campanii, trimite donațiile tale conform pașilor pe care îi găsești aici. Pentru această campanie nu este necesar să completezi niciun formular. Te rugăm ca în Detaliile plății bancare pe care o vei face să specifici: „Donatie copilasi bolnavi”.

CAMPANIA 3 – DONEAZĂ JUCĂRII COPILAȘILOR

În anul 2022, Asociația „Corpus Reformatorum” a decis să doneze jucării copilașilor bolnavi sau nevoiași a căror părinți nu au posibilitatea să le achiziționeze.

În situația în care Dumnezeu îți pune pe inimă să participi la această campanie financiar sau cu jucării, te rugăm să ne contactezi folosind formularul de pe această pagină.

În cazul donațiilor bancare, te rugăm să specifici: „Donatie jucarii”.

ALTE DONAȚII

Toate celelalte donații făcute în contul Asociației „Corpus Reformatorum” sau pentru care nu s-a specificat în Detaliile plății bancare vreo destinație anume, vor fi folosite pentru tipărirea, cumpărarea și distribuirea de cărți și lucrări gratuite.

INFORMAȚII

La cerere, donatorii pot fi informați despre modul în care au fost folosite resursele financiare donate. Pentru o astfel de operațiune, vă rugăm să ne contactați folosind modalitățile prezentate pe această pagină.

Vă mulțumim!

%d bloggers like this: