Condiții/Comandă pachete gratuite

Ne bucurăm pentru interesul pe care îl arăți în ceea ce privesc pachetele noastre cu cărți și sîntem de asemenea bucuroși că te putem ajuta punîndu-ți-le la dispoziție.

Înainte de a comanda unul dintre aceste pachete, te rugăm să verifici dacă îndeplinești CONDIȚIILE care trebuie îndeplinite CUMULATIV pentru a beneficia de programul nostru:

  1. să fi membru* al unei biserici (pentru toate pachetele) sau să îți dorești să-L cunoști pe Dumnezeu pentru prima dată (pentru pachetul inițial + pachetul pentru copii);
  2. să nu ai posibilitatea materială să intri în posesia acestor cărți cumpărîndu-le prin propriile finanțe (pentru toate pachetele);
  3. să nu ai acces la vreo librărie creștină (pentru toate pachetele);
  4. să îți dorești să studiezi Cuvîntul lui Dumnezeu/Teologia (pentru toate pachetele);

*membru = membru activ, cu participare regulată la serviciile divine ale bisericii.

Dacă te afli în orice altă împrejurare nemenționată aici și care nu îți permite să ai acces la literatură creștină sau te afli în împrejurări care nu îți permit sau îți restrîng dreptul de a avea acces la astfel de lucrări, te rugăm să ne contactezi prin formularul din josul paginii acesteia. Vrem să te ajutăm cu orice preț să Îl cunoști pe Dumnezeu.

Cărțile se expediază numai în România prin Poșta Română. Costurile sînt suportate de Corpus Reformatorum.

Dacă vrei să devii un donator pentru lucrarea Corpus Reformatorum și să susții proiectele noastre, te rugăm să accesezi această pagină pentru detalii referitoare la donații și modul în care le folosim.

Dacă ai fost binecuvîntat prin intermediul lucrării Corpus Reformatourm, spune și altora despre noi și roagă-te pentru noi!

Dumnezeu să te binecuvînteze!

*în cazul unui răspuns NU, nu puteți beneficia de acest program

%d bloggers like this: