Donații

Devino partener de slujire!

Rugăciunile și darurile tale alimentează această slujire și au impact asupra vieților oamenilor în fiecare zi. Fiecare leu pe care îl oferi ne permite să vestim oamenilor Cuvântul lui Dumnezeu. Vrei să ni te alături în a face, câtor mai mulți oameni cu putință, cunoscută cea mai mare bucurie și cea mai minunată comoară din întreaga lume? În calitate de partener de slujire, veți primi în fiecare an o scrisoare informativă care detaliază aspectele importante ale slujirii Asociației Corpus Reformatorum.

Asociația Corpus Reformatorum
IBAN: RO83BTRLRONCRT0609279801 (RON)
CUI/CIF: 44835585
Contul este deschis la BANCA TRANSILVANIA. Cod SWIFT: BTRLRO22.

CUM FOLOSIM DONAȚIILE?

Asociația Corpus Reformatorum răspunde chemării fiecărui credincios creștin la a apăra adevărul și a propovădui Evanghelia. Prin această lucrare, ne propunem să veghem la doctrinele biblice, de aceea lucrările publicate de noi pun accent pe învățătura sănătoasă în scopul glorificării lui Dumnezeu printr-o înțelegere a creștinismului cît mai fidelă Scripturii.

Cheltuielile ocazionate de Asociația Corpus Reformatorum sînt suportate de un număr restrîns de persoane, care prin providența, credincioșia și bunătatea lui Dumnezeu, au înțeles chemarea și nevoia de a susține distribuirea învățăturii sănătoase către credincioșii creștini și către lume.

„În chipul acesta vrem ca nimeni să nu ne defaime cu privire la acest belşug de ajutoare de care îngrijim. Căci căutăm să lucrăm cinstit nu numai înaintea Domnului, ci şi înaintea oamenilor.” (2 Corinteni 8:20-21) este și rămîne unul dintre principiile Asociației Corpus Reformatorum, de aceea, donațiile nu sînt obligatorii și lucrările publicate sînt puse la dispoziție în format .pdf.

În ceea ce privesc exemplarele tipărite, acestea sunt oferite de Asociația Corpus Reformatorum în mod gratuit în limita unui singur exemplar/persoană. Astfel, dacă dintre lucrările 1, 2, 3 și 4 o persoană alege să beneficieze gratuit de lucrarea 2, atunci când va dori lucrările 1, 3 și 4, va trebui să contribuie la susținerea Asociației printr-o donație care să acopere minim costul de producție al cărții/cărților dorite.

În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție celorlalte exemplare. Pentru aflarea costului de producție, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din josul acestei pagini. Donațiile se fac potrivit acestor instrucțiuni.

În virtutea transparenței, Asociația Corpus Reformatorum poate să trimită, la cerere, dovezi privind utilizarea resurselor donate către donatorii care solicită acest lucru. Rapoartele financiare ale asociației se găsesc în josul acestei pagini.

Asociația Corpus Reformatorum nu va împrumuta bani în scopul continuării lucrării, astfel că, în perioade dificile din punct de vedere financiar, vom reduce cheltuielile la minim. Acest lucru nu afectează însă GRATUITATEA resurselor în format electronic.

În general, donațiile sînt folosite pentru a duce la îndeplinire următoarele obiective.

Dacă ai fost binecuvîntat prin intermediul Asociației Corpus Reformatourm, spune și altora despre noi și roagă-te pentru noi!

Îți mulțumim pentru încredere!

%d bloggers like this: