Formular de comandă

„În chipul acesta vrem ca nimeni să nu ne defaime cu privire la acest belşug de ajutoare de care îngrijim. Căci căutăm să lucrăm cinstit nu numai înaintea Domnului, ci şi înaintea oamenilor.” (2 Corinteni 8:20-21) este și rămîne unul dintre principiile Asociației Corpus Reformatorum, de aceea, donațiile nu sînt obligatorii și lucrările publicate sînt puse la dispoziție în format .pdf.

În ceea ce privesc exemplarele tipărite, acestea sunt oferite de Asociația Corpus Reformatorum în mod gratuit în limita unui singur exemplar/persoană. Astfel, dacă dintre lucrările 1, 2, 3 și 4 o persoană alege să beneficieze gratuit de lucrarea 2, atunci când va dori lucrările 1, 3 și 4, va trebui să contribuie la susținerea Asociației printr-o donație care să acopere minim costul de producție al cărții/cărților dorite.

În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție celorlalte exemplare. Pentru aflarea costului de producție, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din josul acestei pagini. Donațiile se fac potrivit acestor instrucțiuni.

Așadar, nu vor fi onorate comenzile multiple plasate de aceeași persoană pentru a obține câte un exemplar gratuit din fiecare carte existentă pe site-ul nostru.

Livrarea se va face prin compania Poșta Română S.A.

În cazul în care nu ridici coletul de la Oficiul Poștal, Asociația Corpus Reformatorum își rezervă dreptul de a-ți solicita cheltuielile poștale aferente expedierii și returului.

În cazul în care solicitați expedierea prin alte servicii de poștă și/sau curierat, veți suporta costurile de transport.

*în cazul unui răspuns NU, nu vă putem expedia coletul.

%d bloggers like this: