Formular de pre-comandă „Micul catehism”

Toate cărțile publicate de Asociația Corpus Reformatorum sunt oferite gratuit în limita unui singur exemplar dintr-o singură lucrare, la alegerea doritorului.

Cu alte cuvinte, o singură persoană poate obține în mod gratuit, în format tipărit, o singură carte din toate cele prezente pe site-ul nostru.

Așadar, nu vor fi onorate comenzile multiple plasate de aceeași persoană pentru a obține câte un exemplar gratuit din fiecare carte existentă pe site-ul nostru. În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție al celorlalte exemplare.

În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție al celorlalte exemplare. Pentru aflarea costului de producție, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din josul acestei pagini. Donațiile se fac potrivit acestor instrucțiuni.

Persoanei care a beneficiat, în trecut, de o/un carte/broșură/tractat gratuit(ă) din partea Asociației Corpus Reformatorum, pentru comenzile ulterioare i se aplică dispozițiile art. 2 alin. (3).

Livrarea se va face prin compania Poșta Română S.A.

În cazul în care solicitați expedierea prin alte servicii de poștă și/sau curierat, veți suporta costurile de transport.

În cazul în care nu ridici coletul de la Oficiul Poștal, Asociația Corpus Reformatorum își rezervă dreptul de a-ți solicita cheltuielile poștale aferente expedierii și returului.

Înainte de expedierea cărții pre-comandate vei fi contactat pentru a confirma comanda.

Expedierea cărții „Micul Catehism pentru copii” se va face în cursul lunii ianuarie 2023.

*în cazul unui răspuns NU, nu vă putem expedia coletul.

%d bloggers like this: