Formular de pre-comandă Noul Testament – jurnal –

Suntem încântați să putem lansa în România primul Nou Testament de tip jorunaling, folosind Noua Traducere Românească a Societății Internaționale Biblica.

Acest Nou Testament are un format convenabil și o dimensiune potrivită pentru a fi ușor de transportat și de manevrat. Coperta este durabilă și rezistentă, astfel încât să poată fi folosită în mod frecvent.

Textul Bibliei este tipărit într-un font clar și ușor de citit, iar paginile sunt tipărite pe hârtie de calitate, astfel încât să poată fi folosite pentru o perioadă îndelungată de timp fără a se deteriora sau decolora.

Pe marginea paginilor există un spațiu de 5 cm care este foarte util pentru cei care doresc să ia notițe în timpul studiului sau care vor să-și sublinieze pasajele preferate. Acest spațiu poate fi folosit de asemenea pentru a adăuga comentarii sau pentru a face referințe la alte surse de studiu.

Acest Nou Testament conține de asemenea o serie de materiale suplimentare, cum ar fi cronologii și note de studiu, care oferă informații suplimentare despre contextul istoric, teologic, arheologic și cultural al pasajelor.

Suntem convinși că veți găsi acest volum extrem de folositor, motiv pentru care vă provocăm să îl încercați.

BIBLICA, SOCIETATEA BIBLICA INTERNAȚIONALĂ, oferă oamenilor Cuvântul lui Dumnezeu prin traducerea, publicarea Bibliei și prin distribuirea acesteia în Africa, Asia Pacific, Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și America de Nord. Prin răspândirea sa la nivel mondial, Biblica implică oamenii cu Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât viețile lor să fie transformate printr-o relație cu Domnul Isus Christos.

P.S.: Persoanele care au mai obținut resurse gratuite din partea Asociației Corpus Reformatorum în trecut vor putea obține această carte în acord cu termenii și condițiile Asociației: https://corpusreformatorum.org/termeni-si-conditii/

Distribuirea cărților va începe în luna mai

*în cazul unui răspuns NU, nu vă putem expedia coletul.

%d bloggers like this: