Sugestie de prezentare

BIBLICA, SOCIETATEA BIBLICA INTERNAȚIONALĂ, oferă oamenilor Cuvântul lui Dumnezeu prin traducerea, publicarea Bibliei și prin distribuirea acesteia în Africa, Asia Pacific, Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și America de Nord. Prin răspândirea sa la nivel mondial, Biblica implică oamenii cu Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât viețile lor să fie transformate printr-o relație cu Domnul Isus Christos.

Noul Testament – jurnal – (NTR)

Asociația Corpus Reformatorum & Biblica Inc.

stoc disponibil

Acest Nou Testament are un format convenabil și o dimensiune potrivită pentru a fi ușor de transportat și de manevrat. Coperta este durabilă și rezistentă, astfel încât să poată fi folosită în mod frecvent. Textul Bibliei este tipărit într-un font clar și ușor de citit, iar paginile sunt tipărite pe hârtie de calitate, astfel încât să poată fi folosite pentru o perioadă îndelungată de timp fără a se deteriora sau decolora.

Pe marginea paginilor există un spațiu de 5 cm care este foarte util pentru cei care doresc să ia notițe în timpul studiului sau care vor să-și sublinieze pasajele preferate. Acest spațiu poate fi folosit de asemenea pentru a adăuga comentarii sau pentru a face referințe la alte surse de studiu. Acest Nou Testament conține de asemenea o serie de materiale suplimentare, cum ar fi cronologii și note de studiu, care oferă informații suplimentare despre contextul istoric, teologic, arheologic și cultural al pasajelor.

Pagini: 376
Format: 16×19,2inch
Anul de publicare: 2023

*Te rugăm ca înainte să apeși butonul ”Comandă” să citești cu atenție termenii și condițiile noastre și politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin apăsarea butonului, declari că ești de acord cu aceste două documente.

%d bloggers like this: