Pachete gratuite pentru nevoiași

Corpus Reformatorum oferă gratuit pachete cu haine, jucării, cosmetice + alte obiecte pentru familii și copii nevoiași.

Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect să ajungem la persoanele defavorizate și care nu au posibilități materiale pentru a se întreține din motive de boală, dezastre și alte cauze speciale.

Corpus Reformatorum nu susține persoane care au capacitatea de a se întreține dar care nu o fac din comoditate sau care sînt leneșe. Înainte de a acorda orice pachet, ne rezervăm dreptul de a studia fiecare caz în parte pentru a vedea dacă există o nevoie reală.

Conținutul pachetelor este divers. Unele oferă haine/jucării noi, altele oferă haine/jucării folosite dar în stare bună. Cosmeticele sînt întotdeauna noi, nefolosite. Fiecare pachet în parte este descris mai jos.

În cazul în care pachetul comandat

Proiectul „Pachete gratuite pentru nevoiași” este finanțat prin intermediul donațiilor pe care le primim din partea donatorilor noștri.


PACHETE ÎN STOC

PACHET NR. 1

Un pachet cu cărți perfect pentru inițierea oricărei persoane în ceea ce privește credința în Dumnezeu.

PACHET NR. 2

Pachet potrivit pentru cei care doresc să se aplece asupra fundamentelor studiului teologiei.

PACHETUL NR. 3

Pachet potrivit pentru citirea zilnică a Bibliei împreună cu copilul tău peste 7 ani.

PACHETUL NR. 4

Pachet potrivit pentru a învăța modalitatea corectă de studiere a Scripturii alături de 2 comentarii.

ATENȚIE! POȚI COMANDA MAXIM 3 PACHETE!

Înainte de a comanda unul dintre aceste pachete, te rugăm să verifici dacă îndeplinești CONDIȚIILE care trebuie îndeplinite CUMULATIV pentru a beneficia de programul nostru:

  1. să nu ai posibilități financiare pentru ați cumpăra haine/a cumpăra jucării pentru copiii tăi/ați cumpăra cosmetice pentru tine și copiii tăi (pentru toate pachetele);
  2. să fi dispus să discuți cu un reprezentant Corpus Reformatorum despre situația ta în vederea stabilirii eligibilității pentru un pachet;
  3. să cunoști pe cineva care se află în vreuna dintre situațiile amintite mai sus și să poți să-l ajuți tu prin intermediul pachetelor puse la dispoziție de noi.

Pachetele se expediază numai în România prin Poșta Română. Costurile sînt suportate de Corpus Reformatorum.

Dacă ai fost binecuvîntat prin intermediul lucrării Corpus Reformatourm, spune și altora despre noi și roagă-te pentru noi!

Dumnezeu să te binecuvînteze!

*în cazul unui răspuns NU, nu puteți beneficia de acest program

%d bloggers like this: