Politica de Copyright

Ne bucurăm de interesul pe care îl arăți față de materialele pe care le oferim pe internet.

Dorim să te ținem la curent cu privire la politica noastră de Copyright pentru a evita în primul rînd încălcarea legii și în al doilea rînd pentru a nu nesocoti munca depusă voluntar de echipa noastră.

Toate publicațiile Corpus Reformatorum sînt proprietatea intelectuală EXCLUSIVĂ a lucrării Corpus Reformatorum.

CE POȚI SĂ FACI?

 1. Să descarci lucrările noastre în format .pdf și să le stochezi în memoria internă a dispozitivelor electronice pe care le vei citi sau le vei studia.

 2. Să imprimi cel mult 10 exemplare pentru uz personal ori pentru prieteni și rude (nu imprimare profesională, vezi mai jos).

 3. Să distribui (nu comercializezi) lucrările noastre numai în formatul în care le-ai descărcat/primit fără să percepi bani sau alte beneficii.
 4. Să copiezi articole de pe site-ul nostru cu indicarea întotdeauna a sursei prin link.

Este interzisă modificarea sau schimbarea conținutului lucrărilor oferite de Corpus Reformatorum.

CE NU POȚI SĂ FACI?

 1. Nu poți imprima mai mult de 10 exemplare pentru uz personal ori pentru prieteni și rude.

  Dacă alegi să printezi vreun exemplar, ține minte că este interzisă imprimarea profesională (la tipografie sau xerox-uri).

 2. Este interzisă stocarea .pdf-urilor cu lucrările oferite în mod GRATUIT pe bloguri, pagini de internet, portaluri, drive-uri sau alte link-uri care nu aparțin http://www.corpusreformatorum.org.

  Fișierele .pdf pot să fie stocate în memoria internă a dispozitivelor pe care sînt citite sau studiate.

 3. Este interzisă copierea sau republicarea de citate din lucrările oferite de Corpus Reformatorum fără indicarea autorului, titlului operei, anului de publicare și numărului paginii. Citarea se face cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare, folosind ghilimele.

 4. Este interzisă producția, vânzarea și/sau distribuirea de opere derivate alte lucrărilor oferite (audio, clipuri video, videoblog, broșuri, podcasturi) care conțin parțial sau integral material din aceste publicații.

  Utilizarea se poate face numai cu acordul scris al Corpus Reformatorum.

Exemplarul pus la dispoziție pe internet este securizat și nu are opțiunea PRINT activă. În cazul în care dorești să imprimi vreo lucrare, te rugăm să ne contactezi și îți vom pune la dispoziție .pdf care se poate imprima.

În cazul în care nu sînteți de acord cu politica noastră de Copyright, sînteți obligați să ștergeți publicațiile noastre de pe dispozitivele dumneavoastră iar în cazul în care le-ați imprimat, aveți obligația să le distrugeți.

Corpus Reformatorum are dreptul de a acționa conform legislației în vigoare (Legea nr. 8/1996) pentru protejarea dreptului de proprietate-intelectuală asupra lucrărilor publicate.

Corpus Reformatorum nu colaborează cu nicio editură.

Lucrările publicate au sau nu ISBN, în funcție de criterii obiective.

%d bloggers like this: