Termeni și condiții

Asociația Corpus Reformatorum dorește să contribuie la susținerea, dezvoltarea și maturizarea spirituală a tuturor oamenilor, în conformitate cu credințele și valorile pe care le împărtășim. În acest sens, unul dintre obiectivele organizației noastre este oferirea de cărți gratuite persoanelor care își doresc să învețe și să Îl cunoască pe Dumnezeu.

În acest sens, am conceput acești termeni și condiții, pentru a reglementa fiecare dintre următoarele situații:

  1. Persoane care susțin financiar misiunea Asociației Corpus Reformatorum și doresc unul sau mai multe exemplare dintr-una sau mai multe lucrări tipărite și/sau achiziționate;
  2. Persoane care nu susțin financiar misiunea Asociației Corpus Reformatorum dar care își doresc să afle mai multe despre Dumnezeu și doresc un exemplar sau mai multe dintr-o lucrare tipărită și/sau achiziționată;

Articolul 1 – Condiţii generale

(1) Termenii şi condiţiile următoare se aplică pentru completarea oricăror formulare aflate pe website-ul nostru care vizează obținerea unor exemplare tipărite din cărțile pe care le oferim.
(2) Prin utilizarea site-ului nostru și prin completarea formularului în condițiile alin. (1), vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos. Înainte de completarea formularului, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii și condițiile dar și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (click aici). 
(3) Solicitarea oricăror produse la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile.
(4) Lucrările tipărite constituie, numai, un mijloc prin care le suntem mulțumitori donatorilor noștri pentru susținerea misiunii Asociației Corpus Reformatorum.
(5) În cazul în care ați susținut organizația noastră printr-o donație și doriți obținerea unui exemplar tipărit dintr-o lucrare, vă rugăm să citiți articolul 2.
(6) Ne rezervăm dreptul de a retrage oricând orice produs. Politica drepturilor de autor va rămâne valabilă chiar și după retragere. Pentru fiecare carte tipărită se va aplica politica drepturilor de autor care se regăsește în primele pagini ale fiecărei cărți sau, în lipsă, se va aplica această politică.
(7) Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Dumneavoastră urmează să i se aplice termenii specificaţi la momentul completării formularului.

Articolul 2 – Cărțile tipărite, donații şi livrare

(1) Asociația Corpus Reformatorum nu vinde cărți.
(2) Cărțile, tractatele, broșurile și celelalte resurse sunt oferite în mod gratuit în format .pdf pe pagina fiecărei lucrări. Exemplarele tipărite sunt o modalitate prin care ne exprimăm mulțumirea față de cei care susțin obiectivele și misiunea Asociației, persoane față de care urmează să se aplice politica de la alin. (3) și următoarele.
(3) De asemenea, chiar în absența unei donații, la cerere, vom putea oferi una sau mai multe lucrări tipărite sau achiziționate de Asociație, potrivit cu dispozițiile alin. (4) – (6) din prezenții termeni și condiții și în conformitate cu art. 7 alin. (2) lit. f) din Statutul Asociației.
(4) Cărțile, tractatele, broșurile și celelalte resurse tipărite sau achiziționate de Asociație sunt oferite gratuit în limita unui singur exemplar dintr-o singură lucrare, la alegerea doritorului. Cu alte cuvinte, o singură persoană poate obține în mod gratuit, o singură carte. Aceasta nu înseamnă că suntem nemulțumitori celor care susțin în repetate rânduri Asociația noastră, însă obiectivele și misiunea asumată de noi nu vizează doar sfera cărților tipărite, ci include și lucrări umanitare, sociale și educativ-religioase.
(5) Astfel, dacă dintre lucrările 1, 2 și 3 o persoană alege să beneficieze gratuit de lucrarea 2, atunci când va dori lucrările 1 sau 3 va fi necesar ca să contribuie la susținerea Asociației printr-o donație care să acopere minim costul de producție/achiziționare al cărții/cărților dorite. Tot ce depășește această sumă constituie, de fapt, susținerea reală a Asociației întrucât depășește efectiv costul de producție/achiziție. În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție/achiziție al celorlalte exemplare potrivit dispozițiilor anterioare.
(6) Ne rezervăm dreptul de a face excepții de la dispozițiile alin. (4) și (5), în conformitate cu scopul și obiectivele asociației, așa cum sunt ele definite de Statut.
(7) Nu vor fi onorate comenzile multiple plasate de aceeași persoană pentru a obține câte un exemplar gratuit din fiecare carte oferită.
(8) Pentru aflarea costului de producție, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din josul acestei pagini. Donațiile se fac potrivit acestor instrucțiuni.
(9) Persoana care a beneficiat, în trecut, de o carte gratuită din partea Asociației Corpus Reformatorum, pentru comenzile ulterioare i se aplică dispozițiile art. 2 alin. (4)-(8).
(10) Taxele de livrare sunt suportate de Asociația Corpus Reformatorum numai în raport de comenzile expediate prin Poșta Română. În cazul în care doriți expedierea prin alt serviciu de poștă sau de curierat, urmează să suportați taxele poștale.
(11) În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.
(12) Pentru a expedia coletele, colaborăm cu Poșta Română.
(13) Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii.
(14) În cazul în care nu vă prezentați la Oficiul Poștal, veți primi un aviz prin care veți fi înștiințați să ridicați coletul.
(15) Dacă nici de data aceasta nu vă prezentați la Oficiul Poștal, coletul va fi returnat automat către noi.
(16) De asemenea, în cazul în care refuzați coletul, acesta va fi returnat către Asociație.
(17) Ne rezervăm dreptul ca în situațiile prevăzute de alin. (15) și (16) să refuzăm să vă mai trimite cărți în viitor.

Articolul 3 – Plasarea comenzii

(1) Opţiunile disponibile de completare a formularului sunt prin intermediul site-ului sau printr-un e-mail.
(2) În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa solicitarea, vă vom anunţa în cel mai scurt timp.
(3) În cazul în care nu sunteți eligibil pentru a beneficia de o lucrare gratuită întrucât ați mai beneficiat, în trecut, de una, vă vom contacta pentru a vă aduce la cunoștință procedura prevăzută de art. 2.
(4) În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta ulterioarele modificări necesare.

Articolul 4 – Returnări

(1) ASOCIATIA CORPUS REFORMATORUM vă oferă posibilitatea de a returna cărțile, cu condiţia ca toate acestea să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire în cazul în care ați constatat nereguli sau vă declarați nemulțumiți de calitatea lor.
(2) Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, modificate şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Oferim posibilitatea returnării produselor în schimbul altor produse, cu condiția ca toate taxele de transport să fie suportate integral de dumneavoastră. 

Articolul 5 – Anularea comenzii

(1) Comanda poate fi anulată oricând până la momentul în care Asociația Corpus Reformatorum te-a informat prin SMS cu privire la expedierea coletului.
(2) În cazul în care la momentul solicitării de anulare a comenzii coletul a fost deja expediat, urmează să se aplice articolul 4.

Articolul 6 – Drepturi de proprietate

(1) Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor ale designurilor produselor, revin ASOCIAȚIEI CORPUS REFORMATORUM, reprezentant legal Drăgan Lucian.
(2) Orice utilizare a site-ului corpusreformatorum.org sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea ASOCIAȚIEI CORPUS REFORMATORUM.
(3) Furtul sau copierea produselor, a mărcii sau a brandului este sancționată și se pedepsește conform legii.

ASOCIAȚIA CORPUS REFORMATORUM
Bd. Unirii, bl. 5, sc. 1, Reghin, Mureș, România
CUI: 44835585
Reprezentant legal: DRĂGAN LUCIAN
Contact: ainevoiededumnezeu@gmail.com

%d bloggers like this: