Termeni și condiții

Articolul 1 – Condiţii generale

(1) Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate către Asociatia Corpus Reformatorum prin intermediul formularelor aflate pe site-ul web. 
(2) Prin utilizarea site-ului nostru și prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos. Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii și condițiile dar și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (click aici). 
(3) Comandarea oricăror produse  la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment distribuirea unui produs. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi la momentul plasării comenzii.

Articolul 2 – Preţurile şi taxele de livrare

(1) Cărțile, tractatele, broșurile și celelalte resurse tipărite sunt oferite gratuit în limita unui singur exemplar dintr-o singură lucrare, la alegerea doritorului. Cu alte cuvinte, o singură persoană poate obține în mod gratuit, în format tipărit, o singură carte din toate cele prezente pe site-ul nostru.
(2) Așadar, nu vor fi onorate comenzile multiple plasate de aceeași persoană pentru a obține câte un exemplar gratuit din fiecare carte existentă pe site-ul nostru.
(3) În cazul comenzilor care vizează mai mult de 1 exemplar, persoana doritoare are posibilitatea ca printr-o donație să acopere costul de producție al celorlalte exemplare. Pentru aflarea costului de producție, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din josul acestei pagini. Donațiile se fac potrivit acestor instrucțiuni.
(4) Persoanei care a beneficiat, în trecut, de o/un carte/broșură/tractat gratuit(ă) din partea Asociației Corpus Reformatorum, pentru comenzile ulterioare i se aplică dispozițiile art. 2 alin. (3).
(5) Taxele de livrare sunt suportate de Asociația Corpus Reformatorum numai în raport de comenzile expediate prin Poșta Română.
(6) În cazul în care doriți expedierea prin alt serviciu de poștă sau de curierat, veți suporta taxele poștale.
(7) În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.
(8) Pentru a expedia coletele, colaborăm cu Poșta Română.
(9) Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii. 
(10) În cazul în care nu vă prezentați la Oficiul Poștal, veți primi un aviz prin care veți fi înștiințați să ridicați coletul. Dacă și de data aceasta nu vă prezentați la Oficiul Poștal, coletul va fi returnat automat către noi. În această din urmă situație, ASOCIAȚIA CORPUS REFORMATORUM își rezervă dreptul de a vă solicita să achitați taxele de expediere și de retur.

Articolul 3 – Plasarea comenzii

(1) Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul site-ului sau prin e-mail.
(2) În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp.
(3) În cazul în care nu sunteți eligibil pentru a beneficia de o lucrare gratuită întrucât ați mai beneficiat, în trecut, de una, vă vom contacta pentru a vă aduce la cunoștință procedura prevăzută de art. 2 alin. (3) și (4).
(4) În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta ulterioarele modificări necesare.

Articolul 4 – Returnări

(1) ASOCIATIA CORPUS REFORMATORUM vă oferă posibilitatea de a returna produsele, cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire în cazul în care ați constatat nereguli sau vă declarați nemulțumiți de calitatea lor.
(2) Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, modificate şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Oferim posibilitatea returnării produselor în schimbul altor produse, cu condiția ca toate taxele de transport să fie suportate integral de dumneavoastră. 

Articolul 5 – Drepturi de proprietate

(1) Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor ale designurilor produselor, revin ASOCIAȚIEI CORPUS REFORMATORUM, reprezentant legal Drăgan Lucian.
(2) Orice utilizare a site-ului corpusreformatorum.org sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea ASOCIAȚIEI CORPUS REFORMATORUM.
(3) Furtul sau copierea produselor, a mărcii sau a brandului este sancționată și se pedepsește conform legii.

ASOCIAȚIA CORPUS REFORMATORUM
Bd. Unirii, bl. 5, sc. 1, Reghin, Mureș, România
CUI: 44835585
Reprezentant legal: DRĂGAN LUCIAN
Contact: ainevoiededumnezeu@gmail.com

%d bloggers like this: