26 Septembrie – Trăiește încrezător în puterea suverană a lui Dumnezeu

Autor: John Piper

ZIUA 269

(…) nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui. Efeseni 1:19b

Atotputernicia lui Dumnezeu este un refugiu etern și de neclintit, indiferent de ceea ce se întâmplă pe acest pământ. Și, această încredere este sura și puterea ascultării față de chemarea lui Dumnezeu.

Există ceva mai eliberator, mai palpitant, mai încurajator decât adevărul că Atotputernicul Dumnezeu este refugiul tău – în fiecare zi, în toate împrejurările obișnuite și extraordinare ale vieții?

Dacă am crede cu adevărat că nu există, și dacă am lăsa ca acest Dumnezeu atotputernic să stăpânească peste viețile noastre, ce diferență semnificativă s-ar vedea în viețile noastre de zi cu zi și în slujirea noastră! Cât de umili și de puternici am deveni în a sluji după voia mântuitoare a lui Dumnezeu!

Atotputernicia lui Dumnezeu înseamnă refugiu pentru poporul Său. Și, când crezi, cu adevărat, că refugiul tău este Dumnezeu, există o bucurie, o libertate și o putere care se revarsă în viața ta dea ascultare radicală față de Isus Christos.

Atotputernicia lui Dumnezeu înseamnă reverență, răsplată și refugiu pentru poporul Său ales.

Vă invit să acceptați termenii legământului harului. Întoarceți-vă de la păcat și încredeți-vă în Domnul Isus Christos. Iar atotputernicia lui Dumnezeu va ajunge prețioasă pentru sufletele voastre și va fi refugiul vieții tale pentru totdeauna.

John Piper este fondator și profesor la desiringGod.org și rector la Bethlehem Collage & Seminarry. Timp de 33 de ani a slujit ca pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem, Minneapolis, Minnesota. Este autorul a mai mult de 50 de cărți, inclusiv Desiring God: Meditations of a Christian Hedonist și cea mai recentă: Providence.

Sursa originală: Live Confident in God’s Sovereign Power – https://www.desiringgod.org/articles/live-confident-in-gods-sovereign-power

Tradus cu permisiune – Translated with permission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: